Ezen az oldalon tematikusan találhatod meg azt, hogy hogyan tudsz javítani helyzeteden életed egy-egy területén a vonzás törvényének alkalmazásával - értelemszerűen a lényegre fókuszálva. Amikor ismerőseim, barátaim helyzetén próbáltam segíteni, sokszor megesett, hogy ahhoz, hogy az egyik területen tudjanak változtatni, más területeken is haladást, változást kellett elérni náluk. Fogod látni, hogy minden összefügg mindennel: például ha az anyagiak terén nem látod a fejlődés útját, az kihatással lehet egészségedre is, de ha a boldogság, párkapcsolat terén nem látod az utad, az szintén kihathat az egészségedre. A vonzás törvénye alapvetően nagyon egyszerű, s mégis, óriási zavarokat látok egy-egy terület kapcsán a fejekben. Olyan, mintha mindenki értené az alapokat, majd alig egy perc múlva máris tanácstalanná tudnak válni.

 

Itt, a honlapon nem vállalkozhatok arra, hogy teljes mélységében írjak az adott témákról, de hidd el, nem is lehetne, - az előbb említett "zavarok" miatt. Mindenkinél azért működött és működik, mert el tudtam nekik magyarázni a szavak erejével - és mert hittek bennem. Aztán pedig hamar rájöttek: az, hogy bennem hisznek, azzal gyakorlatilag önmagukban kezdenek el hinni. A saját erejükben, amivel formálhatják életüket. Abban az erőben, ami minden egyes emberben ott van és hittel párosulva teljesen új világban találhatják magukat, új körülmények és élethelyzetek között. Arra gondoltam, hogy a legtöbbeket foglalkoztató 3  témakörrel kapcsolatban tematikusan is tanácsot adok, összefoglalva a lényeget, így a weboldalon nemcsak a vonzás törvényének 6 legfontosabb szabályát olvashatod mindig, hanem az adott témákkal kapcsolatos legfontosabb útravalóimat is, - szívből remélem, hogy sokaknak segítenek majd az útjuk során.

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

A vonzás törvénye és az anyagiak

HMeg kell értened, hogy az anyagiak, a pénz is csak energia, mint minden ezen a földön. Pontosan ugyanúgy tudsz rá szert tenni, ha el tudod képzelni és át tudod érezni a gazdagság érzését, annak a "rezgését". Ahogy ez az érzés megvan benned és párosítani tudod azzal a hittel (majd később: biztos tudattal!), hogy SEMMI más dolgod nincs, mint ezt az érzést fent tartani magadban és ez jó érzéssel kezd eltölteni, már úton is vagy felé. NEM: nem kell elvégezned semmilyen újabb tanfolyamot, nem kell elvégezned még 5 újabb egyetemet vagy 3-4 nyelvvizsgát. Szerinted azok keresik a legtöbb pénzt, akik a legtöbbet dolgoznak? Csak ennyi kérdést tegyél fel magadnak az elején. Ugye, máris könnyebben hiszel nekem? Soroljam, hogy hány milliárdost ismerhetsz, akiknek érettségijük sincs? Egyszerűen csak add fel a gondolataidban az összefüggést az iskoláid, a kemény munkád, és a megszerezhető bevételed és vagyonod között. Semmi, de semmi összefüggés nincs közte. Sosem volt a múltban sem és ma pedig ez még inkább igaz. Kezdj el elégedett lenni a jelenlegi helyzeteddel - főleg, mert amit most élsz át, azt a múltban teremtetted, a múltbeli gondolataiddal. Légy vele elégedett és boldog, mert ezzel már nem tudsz mit kezdeni. Azaz: de, tudsz. Ahogy elfogadod ezt és ezáltal jobban érzed magad, máris valami mást kezdesz létrehozni. Gondolatok, érzések, rezgések, tudatosság, - és a várakozás a kívánt dolgok felé, amik érkezni fognak. A teremtés már a gondolataiddal elkezdődik, ezt sose feledd! És sose úgy képzeld el valaminek a megteremtését, hogy készen megkapod - így ugyanis jobban fogod érteni a vonzás törvényét. Találkozni fogsz valakivel, eszedbe fogni jutni egy jó ötlet, jókor leszel jó helyen,... hosszasan sorolhatnám. Nem kell hozzá tehát SEMMI más, mint Te magad. A gondolataid, érzelmeid, a hited és a pozitív várakozásod a történésekkel kapcsolatban. Már ebben a másodperben meg is kezdheted az új életed alakítását, - csak Te kellesz hozzá ugyanis. Koncentrálj a vágyott dolog rezgésére, s közben tudd, hogy a vele kapcsolatos érzéseid, érzelmi állapotod visz közelebb hozzá, - s ezt senki nem befolyásolhatja, csakis Te.

A vonzás törvénye és a kapcsolatok

Ez egyAz emberi kapcsolatok egy összetett téma, - bár alapvetően ugyanúgy működik, mint minden más. Beszélhetünk egyfelől az általános emberi kapcsolatokról, és lehet beszélni a párkapcsolatokról. Az emberi kapcsolatok tekintetében a vonzás törvénye egyszerű és így a tanácsaim is azok: elsősorban Önmagadra figyelj. Emlékszel? Amilyen érzéseket, rezgéseket kibocsájtasz magadból, az jön vissza hozzád. Amire fókuszálsz, abból kapsz majd többet. Ilyen egyszerű lenne? Nos, igen. Nem kell részt venned semmilyen beszélgetésben, amiben nem akarsz. Nem számít, hol dolgozol, mit csinálsz, minden beszélgetést ignorálhatsz, nem kell, hogy befolyásolja a rezgéseid. Légy önző: legalábbis abban a tekintetben, hogy CSAK Önmagadra, az érzéseidre figyelj. Emlékszel a fő szabályokra? Szeress! Keresd mindenkiben a jót! Ha erre tudsz fókuszálni minden nap, kis időn belül minden megváltozik körülötted. Akik nincsenek a hozzád hasonló frekvencián, azok idővel eltűnnek az életedből. Nem kell azzal foglalkoznod, hogy hogyan, mert ezer módja lehet. Volt ismerősöm, akinek a munkahelyéről elment az illető, volt olyan ismerősöm, hogy Ő maga ment el új helyre, de azt is fogadd el, hogy a idővel a környezetedben megmaradó emberek is megváltoznak, ha csak a jó dolgaikra fókuszálsz. Lakhatsz bármilyen szomszéd mellett: ha arra koncentrálsz, hogy csendes környezetben élsz, kedves szomszédok mellett és nem figyelsz a jelenlegi helyzetre, abba a helyzetbe kerülsz, amire vágysz. Hogyan? Ez nem a Te dolgod, ezt bízd az Univerzumra. Csak annyi a dolgod, hogy koncentrálj arra, amit szeretnél. SOSE a jelenlegi helyzetet figyeld, mert azt a múltban teremtetted, a múltban történt gondolataiddal, érzéseiddel és fókuszálásoddal. Ha a jelenlegi helyzetre koncentrálsz és azon gondolkodsz (idegeskedsz,...), abból fogsz egyre többet megtapasztalni. Azt szeretnéd? Emlékezz, hogy a JELENLEGI helyzet egyáltalán nem számít, mert minden másodperc csak arra vár, hogy valami új teremtésébe kezdj. Új helyzetbe az anyagiak terén és új helyzetben az emberi kapcsolataid terén is. Csak az számít tehát, hogy MOST mire gondolsz, hogyan érzel azzal kapcsolatban és el tudod-e hinni, hogy már a Tiéd - s úgy jut el hozzá, úgy vonzod, ahogyan érzel iránta és amilyen az általános hangulatod, érzelmi állapotod.

A párkapcsolatok picit bonyolultabbak, de csakis azért, mert mi tesszük azzá őket. A blogokban olvashatsz arról, hogy a vonzás törvénye hogyan működik a párkapcsolatokban.

A vonzás törvénye és az egészség

Hamarosan.Az egészséget a párkapcsolatokhoz hasonlóan a legtöbben túlbonyolítják. A legjobban azzal lehet túlbonyolítani, hogyha valaki engedi, hogy a rezgésszintje lecsökkenjen. Mivel lehet azt elérni? Nos, bőven elég, ha a TV-t nézed. Igen, a TV-t. Vagy fórumokat olvasol, social média csatornákat látogatsz,... - mind-mind csakis arra "jó", hogy a gondolataidat és érzéseidet eltompítsa, lecsökkentse, nyugalmadból kizökkentsen,... Nem sikerült mindenkit rávennem, hogy kapcsolja ki a TV-t és az Internetet, legalábbis a hírek/híradó rovatot, de azzal mindenki egyetértett, hogy tisztán látják, hogy miért kérem és mit okoz. Amire fókuszálsz, abból kapsz többet az életedbe - ezt sokszor megemlítem, mert ez az alapja a vonzás törvényének. De jó, ha tudod, hogy ez a rossz dolgokra is éppúgy vonatkozik: ha negatív dolgokat olvasol, nézel, kommentálsz, - azokból fogsz többet kapni. Megjelennek a gondolataidban is, majd szép lassan "tárgyiasulnak", manifesztálódnak az életedben. Természetesen itt is van jó hír: nem számít, hogy milyen a jelenlegi egészségi állapotod, mert azt a múltban teremtetted. Nem számít, hogy mi a jelenlegi helyzeted, csak az számít, hogy legbelül mennyire tudsz összehangolódni a lelkeddel. A kiváló egészségi állapotodat már kérted szinte automatikusan, így a megteremtéséhez csak arra van szükséged, hogy el tudd képzelni az érzését és el tudd hinni, hogy minél tovább tartod fenn figyelmeddel azt az érzést, meg fogod kapni, el fogod érni. Emlékszel? Amire fókuszálsz, abból kapsz többet... meg kell teremtened magadban az egészség érzetét. Ha valamilyen fájdalmad lenne, akkor is ott van a hit és a bizakodás érzése, erre kell kicserélned az elkeseredést és a kilátástalanságot. Nehéz lenne? Nos, amikor a fókuszálásról beszélek, sokan nem értik, hogy ez miért feladat... hogy ebben mi a nehézség. Ez is csak attól függ, hogy mit gondolsz róla: ha azt gondolod, hogy nehéz feladat, akkor az is lesz. De ha azt gondolod, hogy menni fog, akkor az menni is fog könnyedén. És akkor arról még nem is beszéltem, hogy a testi tüneteid testiek... de a testedet elsősorban a lelked építi fel - vagy éppen építi le (idevehetjük a baleseteket is, amikor nem a lélek okozza a leépítést, - de egy balesetet is bevonzással teremtjük, ezt ne feledjük). Ha bármilyen betegséget úgy veszünk, mint egy visszajelzést az állapotunkról, lelkünk állapotáról és örülni tudunk ennek a visszajelzésnek, mert tudjuk, hogy a lélek állapotával befolyásolhatjuk azt, akkor könnyen belátható, hogy az egészség is könnyen elérhető. Szeress, keresd mindenben a jót és hangolódj össze a lelkeddel.

© 2019 by A vonzás törvénye.hu