"Akkor láthatod meg,

ha el tudtad hinni."

Dr. Wayne Dyer

A vonzás törvényének 6 fő alapszabálya -

csak látogass vissza mindig, ha elakadnál életed alakításával.

1.

SZERESS!

 

Ezt sajnos a legtöbb tanító nem hangsúlyozza, pedig ez az alapja a vonzásod sikerességének. Az jön vissza hozzád, amit kibocsátasz magadból. Amilyen érzéseket kiadsz, azok fognak visszaérkezni. A magas frekvenciájú érzések rezonálnak veled: a lelkeddel, hiszen energia vagy elsősorban, ezért érzed közel magadhoz azokat az érzéseket, amelyek magas frekvenciák kibocsátásával járnak. Ilyen érzések a szeretet, szerelem, nagyrabecsülés, hála, megbecsülés,... Ezeket az érzéseket keresd mindig. A mindennapi életedre lefordítva: próbálj meg mindent a "lelkeddel", azaz a belsőddel látni: keresd és vedd észre mindenben a jót, a szépet. Ugyanezt tedd az emberekkel is: keresd mindenkiben a jó tulajdonságát. Ha ezt teszed, idővel mindenkiben a jót fogod látni és idővel olyan emberek vesznek majd körbe, akiket szeretsz, akikben egyre több mindent találsz majd szépnek. Segíthet, ha úgy gondolkodsz, hogy itt mindannyian energiák vagyunk, s a Te életedbe nem tud senki más beleteremteni. Csakis Te magad vonzod bele a dolgokat és személyeket, így nincs semmi okod, hogy bárkire is mérges legyél. Nem kell együtt buliznod azokkal, akiket nem a legjobban kedvelsz... de pontosan akkora hiba arra figyelned, amit nem kedvelsz bennük. Keresd mindenben és mindenkiben a jót. Szeress, élj, gondolkodj és beszélj a lelked érzésein keresztül.

2.

FIGYELJ ÖNMAGADRA!

Ez a pont összefügg az első számú szabállyal. Szeress, de közben mindvégig urald a rezgésedet, tudd minden percben, hogy milyen rezgést bocsájtasz ki magadból, azaz minek a hatása alatt: gondolkodsz - beszélsz - cselekszel. Akkor jársz jó úton, ha megérted, hogy a rezgéseid, azaz a kibocsátott érzéseid vonzanak. Az agyadban megszülető gondolatok az alapok, melyeket ötvözöl az irántuk belülről eredő érzéseiddel és hiteddel. A rezgéseid akkor a legtökéletesebbek, ha a gondolataid magas rezgéssel párosulnak, s nem ütköznek azzal, amit éppen aktuálisan elhiszel magadról. Szeress, élj belülről, s egyúttal helyezd hitrendszered magasra. Ne annyira magasra, amit nem tudsz elhinni őszintén, de annyira igen, amit még el tudsz hinni, azaz meg tudsz "engedni" a hiteddel, hogy igen, eléred, sőt: már elérted. De ne feledd: a második szabály az érzéseidről szól. Tehát, összefoglalva: gondolataid és válaszaid, beszédeid előtt gondold át: ezt mondaná a "belsőd", azaz a lelked is? Ha igen, akkor jó. Ha nem, akkor ne mondd, ne gondold, ne érezd - válts magadban témát. Használd ki és egyszerűen élvezd, hogy a belsőd, a lelked az érzéseid által vezérelni tud Téged. Urald ezt a hihetetlen erőt, figyelj tehát az érzéseidre, mielőtt bármit tennél.

3.

HIDD EL!

A sorrendiséget tartva haladjunk tovább. A vonzás törvényének szabályai több összetevőből állnak, de valójában mindegyik összefügg mindegyikkel. A belülről érzett, környezetünk és embertársaink iránt szeretet alapvető: keressük mindenben a jót, a szépet. Ehhez szorosan hozzátartoznak érzéseink: gondolataink, napi interakcióink mind-mind érzéseket váltanak ki belőlünk. Ha el tudod azt hinni, hogy minden, amire úgy gondolsz, hogy az érzéseket vált ki belőled már a Tiéd, akkor jó: mert valóban a Tiéd is lesz. "Add nekem ide, amire vágyom és utána boldog leszek..." - mondanád. Meg kell, hogy értsd, hogy előbb kell boldognak lenned, mintsem láthatnád/megfoghatnád/... az áhított dolgot/tárgyat/partnert/bármit, mert így működik a vonzás. Rá kell hangolódnod ugyanarra a "frekvenciára", amin a dolog rezeg a lelkedben, ha rá gondolsz ÉS egyúttal el kell hinned, hogy megkapod. Már valójában megkaptad, tehát érdemes úgy érezned és cselekedned, a gondolataidban elhelyezned, hogy már a Tiéd, bármire is vágytál. De ebben hinned kell. Olyan dolgokkal próbáld ki először, amiben valóban hinni tudsz, majd ahogy megjelenik az életedben, mindig tolhatod a határt kijjebb: messzebbre és messzebbre. A feladatod tehát: elgondolkodni és átérezni a frekvenciáját a vágyott dolognak (azt, amit a lelked érez a vágyott dolog iránt) és ezt összehangolnod a hiteddel, hogy az már a Tiéd.

4.

HANGOLÓDJ ÖSSZE!

 

Sokan nem tudják pontosan: mi teremt az életünkbe, mi vonz be dolgokat? A gondolataink? Az érzéseink? A hitünk? A válasz pedig az, hogy mindegyik akár külön-külön is, de a legjobban, leggyorsabban, leghatékonyabban a három egyszerre - s annak szinkronja a "testi" részedben és a lelkedben. Ha a gondolat érzelemmel és hittel párosul, akkor minden szinte fénysebességgel jelenik meg az életedben. Azonban a legtöbben nem irányítják gondolataikat, sokszor érzelmeiket sem, a hitről nem is beszélve. "Miért én kapnám azt meg?" "Ugyan, honnan lesz nekem annyi pénzem?" Ismerős? A vonzás egyik titka, hogy sose kérdezz. Mert nem a Te dolgod. Nem a Te dolgod, hogy mi, hogyan és miért érkezik el hozzád. Bár a válasz egyszerű: mi? Amire gondolsz, amire fókuszálsz és amihez érzelem is társul. A hit pedig felgyorsítja mindezt. Hogyan? Ezt bízd az Univerzumra. Miért? Mert így működik. Egyetlen dolgot kérdezz csak mindig magadtól: milyen érzés megkapni és miért szeretnéd? Ezek ugyanis érzelmeket váltanak ki belőled, amire fókuszálni tudsz.

Persze a lényeg: össze kell hangolnod a "testi" részed érzéseit a lelked érzéseivel. Keress olyan másodperceket, amikor a "testi részed" gondolatai az adott vágyott dologról megegyeznek a "lelkedben" lévő gondolatokkal, ami viszont már úgy gondol a vágyott dologra, hogy azt megkaptad, az a Tiéd. Találd meg a két gondolat érzelmi egyezését másodpercekre, majd percekre, majd próbáld azt a nap minél több részén fenntartani magadban, - ez ugyanis maga a vonzás. Gyakorold és meglátod, csodák fognak történni, ahogy úgy tudsz érezni a kért dologgal kapcsolatban, ahogy a lelked érez ott benned legbelül, aki már meg is kapta azt.

5.

ÉRZÉSEKET KERESS!

A manifesztáció, azaz a teremtés sokszor ott akad meg, hogy mindenki magát a manifesztációt keresi: az autóját, a pénzét, a partnerét,... Ha teremteni akarsz az életedbe, NE a manifesztációt keresd: érzéseket keress mindig! Ha valaki tudja, hogy az adott dolgot már megkapta és azt elhiszi, nem nézi, nem keresi minden sarkon. A találkozást lehet várni, sőt: elvárni, azaz kifejezetten számítani rá, - de ettől tovább ne menj. Ha kertész vagy és elültetsz egy magot, kimehetsz minden nap, keresheted a föld alól kibúvó termést... de miért tennéd? Miért tennéd, ha tudod, ismétlem: TUDOD, hogy a termés már a Tiéd? Kell hozzá látnod és minden nap keresned, hogy jól érezd magad? Jól tudod érezni magad úgy is, ha tudod, hogy gyönyörű és bőséges termésed lesz, ugye? Na látod... Ez az egyszerű példa is megmutatja, hogyan használd az erőd. Amit kértél, már azzal elkészült, hogy gondoltál rá, érzelmet és hitet társítottál hozzá. Ha nem magát a végeredményt hajhászod minden percben, hanem az érzését gyakorlod annak, hogy már a Tiéd, akkor el fog jönni. A türelem az egyik fő összetevő. Ha biztosan tudnád, hogy holnap délelőtt becsöngetek hozzád 300 millió Forinttal, amit Neked is adok - mit kezdenél a gondolataiddal holnap délelőttig? Percenként engem keresnél minden sarkon, hogy nem jövök-e már, vagy inkább arra gondolnál, hogy a pénz már a Tiéd és már elköltötted, befektetted,...? Érzéseket keress az úton! A BIZTOS TUDAT-odból adódó biztos érzéseket és tartsd fent a megelégedettség és boldogság érzését végig az úton. Gondolataidból teremtés lesz, - ha érzelmet és hitet (vagy még inkább: biztos tudatot) adsz hozzá.

6.

TARTSD TITOKBAN!

Azt vettem észre, hogy sokkal könnyebben megy a teremtés, ha nem osztod meg senkivel azt, ami éppen teremtés alatt van, amire már ráhangolódtál és ami így úton van feléd. Ahogy megosztod másokkal, óhatatlanul is azt teszed, hogy olyan véleményekkel találkozol, ami más rezgésszintről érkezik. Ha figyelmen kívül tudod hagyni, akkor jó, de sokan - főleg a teremtéseik elején - nem tudják ezt megtenni, nem képesek még csak önmagukra, belső hangjukra figyelni.

A másik probléma forrása, hogy a legtöbb ember nem érti a vonzás törvényét: arra gondolnak, hogy ha ülsz egy kanapén, meditálsz és a vágyott gondolataidra hangolod magad, akkor a dolog megjelenik, csak le kell érte hajolni. S mivel ezt eleve elképzelhetetlennek tartják, ezért magát a vonzás törvényét is támadják. Ez természetesen buta dolog a részükről, de azért az utolsó pontnál jó, ha tudod: a vágyott dolog ezer formában érkezhet el hozzád. A vonzás törvényének sikeressége számtalan formában jelenik meg: először például megjelenik a dolog, amire gondolsz, majd egyre többet látod, hallod mindenhol. Te magad is egyre élénkebb leszel, javul a memóriád, sokkal hamarabb megtalálsz dolgokat, sőt, el sem felejted azokat. Aztán,ha a jó érzéseket fent tudod tartani, elkezdődik a teremtés: tökéletes lesz az időzítésed. Találkozni fogsz valakivel. Azon a helyen leszel, ahol lenned kell. Eszedbe jut egy vagy több ötlet. Vagy mindez egyszerre. És igen, az is megtörténhet, hogy magát a tárgyat kapod meg, legyen az egy nyeremény: tárgy, pénz,... - csakis a hitrendszereden múlik. De bármelyik úton is haladj, mind arról szól, hogy eléred, amire vágysz.

© 2019 by A vonzás törvénye.hu