Boldog új évet kívánok mindenkinek!

Mindig számot szoktunk vetni az évvel január első napján, - legalábbis szokásaink alapján. Én mindig azt tanítom, hogy ne hátrafelé nézzünk, hanem előre, mert amire fókuszálunk, azaz amire gondolatainkat irányítjuk, abból kapunk többet. Igaz, ez eléggé le van egyszerűsítve, hiszen a gondolathoz érzelmet és hitet is kell társítanunk, de általában ez valamilyen szinten megy magától is, főleg, ha a múltban megtapasztalt dolgokról van szó.

Boldog új évet kívánok minden olvasómnak!

Egy nagyon rövid időre azonban visszatekintek, hiszen augusztus óta nem írtam az oldalra, de az nem jelenti azt, hogy nem dolgoztam azon, hogy minél érthetőbbé tegyem a blogokban megfogalmazott dolgokat, sőt: elhatároztam ugyanis, hogy könyvet írok. Kéziratot, könyvet, valamit, amit úgy tudtok hasznosítani, hogy mindig ott tud lenni Veletek és "egy helyen" láthatjátok azokat a dolgokat, melyek a vonzás törvényének a lényegét jelentik. Ha megnézitek a weboldalt, itt is próbáltam már kísérletet tenni rá, hogy egy oldalon összefoglaljam a lényeget, de igazából nem tudna teljes lenni, pontosabban tudna, csak akkor egy évtizednek tűnő scroll-ozásba kellene kezdenetek.


Természetesen ez csak az egyik fele a dolgoknak, az elmúlt hónapokban igyekeztem segíteni barátaim életén, egyenesbe hozni őket, - valamikor tanácsadással, iránymutatással szolgáltam, valamikor konkrétan belefogtam valaki helyett üzletének elindításába. Ez nemcsak arról szól, hogy készítesz neki egy weboldalt, webáruházat, sőt, elkezded vonzani hozzá a vevőket, hanem sokkal mélyebb dologról: kitalálni valakiről, hogy miben lehet jó, miben lesz sikeres, - úgy látni valakit, ahogy Ő éppen nem tudja magát, mert annyira távol került saját Önmagától, lelkétől. Na, ez az igazán nehéz. Minden más vagy kreatív, vagy fizikai munka, időráfordítás, ami ugyan szintén energiát követel meg, de messze nem annyit, mint amikor valakit ki kell találnod, fel kell építened. És akkor emellett még ott voltak az újabb saját ötleteim, melyeket a 2020-as évben tervezek talpra állítani, elindítani, de már tavaly előkészületeket igényeltek.


A vágyott célhoz az érzelmeid és a hited összhangja vezet.

De - ahogyan kezdtem is - igyekezni fogok itt lenni Veletek. A dilemma, hogy a blogjaim segítenek inkább, vagy egy könyvvel lennék inkább nagyobb hasznotokra eldőlni látszik: igyekszem haladni és befejezni a "művet", s megosztani Veletek, de mellette visszatérek a heti írásokhoz is. Pontosan az elmúlt pár hónapból láttam ugyanis azt, hogy ha valakinek adsz egy impulzust, az nem mindig elegendő. Ott kell lenned vele egészen addig, ameddig nem tud eléggé hinni - és megkapaszkodni - Önmagában. Ez egy hosszabb út, s bizony voltak állomások, amikor azt gondoltam, hogy "csak azon tudok segíteni, aki hagyja és akarja azt", de aztán visszagondoltam 4 évvel ezelőtti önmagamra, s rájöttem, hogy bizony mindannyiunk számára lehetnek olyan időszakok, amikor nem látjuk a fejlődés lehetőségét, mert annyira a minket körbevevő "valóságra" fókuszálunk.

A bankszámlád, pénztárcád nagyságát egyedül érzelmeid határozzák meg.

Kitartottam hát és 3-4 havi kemény munkával újabb embereken tudtam segíteni, s még egyszer: az igazi segítség nem az, amikor valamit fizikálisan teszel értük (persze van, akinek az is kell, együtt egy spirituális segítséggel), hanem amikor bemutatod őket újra Önmaguknak. Amikor visszaadod nekik a hiteiket, a céljaikat, az álmaikat, amelyek utána már nem álmok, hanem célok, melyekre már nem is célként tekintenek, hanem olyasvalamiként, amit már át is tudnak élni előre.Mi lehetne jobb zárszó 2020-ra? A világ telis-tele van lehetőséggel. Hidd el nekem, hogy ilyen könnyen ennyi lehetőség még sosem kínálkozott arra, hogy megteremtsd magadnak, amit szeretnél, nem számít, mi legyen az. Csak ki kell találnod, meg kell találnod Önmagad, ráhangolódni az általad vágyott dologra és átélni, megélni az általa okozott érzéseket: ezernyi lehetőség tárul fel előtted. Nézz rá a világra: emberek ezrei, tízezrei, százezrei dolgoznak már otthonról világszerte, teszik azt, amit igazán szeretnek, olyan "szakmák" alakultak ki, amelyeket 10-20 évvel ezelőtt megmosolyogtál volna, - az egész világ ott van csaknem mindenki előtt. Ha csak ebbe belegondolsz és ez eltölti a lelkedet ott belül inspirációval, emelkedettséggel, vágyakkal, csupa pozitív gondolattal, máris megtetted az első lépést az új jövőd felé. A második lépést pedig akkor teszed meg, hogyha ezt az érzést fenn tudod magadban tartani, - ha kell, akkor a külvilág, a hírek, híradók kizárásával. Az érzéseid elmondják mindig, hogy jó úton jársz-e a vágyaid felé. 2020-ban is minden rád vár, - figyelj érzéseidre minden nap, minden órában, minden helyzetben. Azt kívánom, hogy váljon valóvá minden, amit szeretnétek, s leginkább: élvezd az oda vezető utat!© 2019 by A vonzás törvénye.hu