Gondolataid és hozzájuk való kapcsolódásod fontossága 2019. márciusTudom, hogy már sokszor írtam, de biztos lehetsz benne, hogy még fogom is, sőt: ha részt veszel bármelyik szemináriumomon, biztos, hogy ott is hallani fogod a gondolataid teremtő erejéről szóló mondataimat. Amikor a fókuszálásról esik szó, azaz arról, hogy hogyan teremtsd meg életedbe azokat a dolgokat, melyeket szeretnél (pénz, partner, egészség, bármi), egyszerűen arról van szó, hogy irányítani, képletesen szólva pedig "masszírozni" kell a fejedben kavargó gondolatokat. Hogyan tudod ezt megtenni? Mondanám, hogy egyszerű, de tudom, hogy az emberek nagyon nagy többségének mégsem az. Egyszerűen arról van szó, hogy gondolatainkat és érzéseinket a jobb gondolatok, a jó érzést keltő gondolatok felé kell terelnünk minden egyes nap. Amikor ugyanis felébredünk, az agyunk, azaz a gondolataink máris vonzanak és ha érzelmet is társítunk hozzá, akkor ez a vonzás sokkal erősebb. Gondolj bele: egy rádióállomásként működsz, hullámokat, frekvenciákat bocsájtasz ki magadból! Mivel ezekkel vonzol (akár akarod a dolgot, akár nem!), ezért azt javaslom, erre nagyon figyelj oda. Ha ugyanis csak sodródsz át a napjaidon, rossz frekvenciákat kibocsájtva (harag, depresszió, gyűlölet, irigység, féltékenység,...) az pontosan ugyanúgy elvégzett munka a részedről: azokból vonzol még többet magadhoz.


Sokan kérdezték és kérdezik tőlem, hogy hogyan lehet elterelni a gondolatainkat akkor, amikor egyszerűen a minket körbevevő környezet elvonja a figyelmünket, szinte beszippant: a munkahely, a munkatársak, de akár a tömegközlekedés, este a hírek,... Nos, roppant jó hírem van: csak rajtad múlik, hogy mire gondolsz, mire fókuszálsz. Az igazán jó hírem pedig az, hogy az igazi vonzást az érzelmek végzik: a gondolatokhoz társuló érzelmek. Sőt, elárulok egy még nagyobb titok a vonzáshoz: ha igazán sikeres akarsz lenni a vonzásban, akkor belülről építkezel. Picit figyelj, mert ez a pár mondat valójában a vonzás törvényének az esszenciája, a legkomolyabb lényege: nem az agyaddal kezded el kelteni a gondolatokat, hanem a lelkeddel. Ne ijedj meg, hiszen lelke mindenkinek van, valójában úgy tekints rá, mint a személyi edződre, aki BÁRMIT meg tud Neked teremteni. Valójában Te teremted, de ő segít benne. Megfogalmazódik benned, hogy mi az, amit szeretnél: ehhez egyszerűen csak élned kell az életed, igaz? Egy új autó, egy új munkahely, egy új barát, barátnő, több pénz, utazás,... - ilyenből mindenkinek van a fejében több is, gondolom Te sem vagy kivétel.


Csak annyi a dolgod, hogy higgy abban a folyamatban, amit most leírok. Először is: nincs SEMMI, amit ne tudnál megteremteni, pontosabban és pozitívabban: BÁRMI el tud jönni hozzád anélkül, hogy bármit megváltoznál! NINCS határ! Kezdd el a vágyott dolgot elképzelni a lelkeddel. Hagyd az agyad, ne úgy gondolj rá, mintha a testi valóddal tennéd. A lelkeddel kezdd el érezni a vágyott dolog tulajdonságait, az érzéseket, amiket ad, de úgy, hogy tudd, hogy ahogy ezekre gondolsz, valójában el is kezdted a teremtését. Ahogy a lelkeddel elképzeled, kezdd el az apró kis belső "látomásod" egyre hosszabbá nyújtani. Ha egy barát, vagy barátnő, akkor kezdj el gondolni a hajára, a kezére, az érintésére, a ruházatára, a mozdulataira, - kezdd el kitalálni a részleteket, de úgy, mintha már benne is lennél abban, amit elképzelsz. Ne feledd közben: miközben felvázolod a lelkeddel ezeket a részleteket, már változtatod is a jövőd, mert el fog jönni, meg fog Veled történni!

A titok másik része most jön: addig gyakorold ezt a lelkeddel való vizualizálást, azaz a vágyott dolog elképzelését, ameddig nem kezdesz el érezni belül óriási emelkedettséget, izgulást az által, hogy ráeszmélsz: az a sok jó dolog, amire éppen gondolsz már úton is van feléd, s hirtelen átfut az agyadon, a testi agyadon, hogy Te annak a részese leszel!


Meddig tarthat ennek az állapotnak az elérése? Csak attól függ, hogy elhiszed-e. Ha most például álmaid hölgyére/férfiára/autójára gondolsz a lelkeddel, érezheted a hiányát, de érezheted a dolog által (a birtoklása, megléte által) benned keltett örömöt. Ha az utóbbira tudsz gondolni (mert nem kételkedsz) és a lelkeddel ezt kezded el érezni, majd vizualizálni, ez hamarosan egyre erősebb lesz benned. Meg fogod kapni a lelkedtől, a Te "személyi edződtől" azt a frekvenciát, ami a vágyott dologé és utána már bármikor, amikor akár csak egy percre is kikapcsolsz és próbálsz magaddal lenni, egyből érezni fogod ezt a frekvenciát. Kis idővel pedig akkor is érezni fogod, ha nem a lelkeddel látod a világot, azaz "normál" üzemmódban vagy. Ilyenkor pedig már bárki bármit mondhat, nem fogsz rá figyelni, mert ez az érzés közben nemcsak kellemes lesz, hanem egyre biztosabb is, - hiszen minél tovább tudod fenntartani magadban, annál előbb elkezded látni a jeleit a teremtésnek.


Leírva talán hosszú, de ha kell, olvasd el többször, sőt, ha kérdésed lenne, írhatsz is bátran. Igyekszem majd hanganyagban is elmagyarázni, persze a leghatékonyabb mindig személyesen átadni ezt a csodát. Kezdd el a lelkeddel látni a világot magad körül és kezdd el a vágyott dolgokat a lelkeddel látni, érezni, mintha már a Tiéd lenne és helyezd el magad a szituációkban. Érezd. Minél többet és tovább csinálod, annál könnyebb: kis idő után már akkor is érezni fogod ezt a frekvenciát, ha nem a lelkeddel jársz-kelsz a világban, - de pont ugyanazt az izgalmat és emelkedettséget fogod érezni. Nos: a vonzás jele pontosan ez. Amikor ezt az izgalmat, emelkedettséget érzed, elkezded látni a vonzás egyértelmű jeleit és elkezded a teremtésed megtörténtét várni. Ha a folyamatban megelégedsz az érzéssel, akkor eljön minden Hozzád. Ha nem a manifesztálódást keresed, hanem az előbb leírt érzést, akkor megkapod magát a manifesztálódott tárgyat, személyt, helyzetet.


Tudd, hogy amit ebben a blogban leírtam, az több mint négy évnyi utam eredménye. Vigyázz rá, becsüld meg és élj vele - minden ember ugyanakkora teremtőerővel bír. Van, aki tud róla és van, aki nem. Szeretném, ha minél többen tudnánk róla.

© 2019 by A vonzás törvénye.hu