Konkrét összeg bevonzása a vonzás törvényével 2019. május

A vonzás törvényének működését már legalább két blogomban is olvashattad, azonban gyakran találkozom azzal, hogy – bár elsőre úgy tűnik, hogy értik a folyamatot – nem sikerül megvalósítani egy konkrét tárgy, konkrét személy vagy akár egy konkrét összeg vonzását. Ezért most arra teszek kísérletet, hogy leírjam egy konkrét összeg megjelenését az életedben, Neked mindössze annyi a dolgod, hogy elolvasás után döntsd el: adsz-e rá magadnak egy esélyt. Ne feledd: én is jártam ott, ahol talán most Te, csak nekem nem volt konkrét iránymutatásom, fogódzkodóm, hanem mindent hosszú évek alatt, a saját tapasztalatomon építettem fel. No, de vágjunk bele! Természetesen, ha annyit megteszel, hogy sikered esetén írsz, azt megköszönöm, - Veled fogok örülni a sikerednek!

A vonzás törvénye bármit elhoz, amiért lelkesedni tudunk és amiben hinni tudunk. Pénzt is.

Amit most itt végigolvashatsz, az legyen húszezer forint bevonzása. Miért pont húszezer forint? Hogy az már csak keveset ér? Hadd magyarázzam meg mindjárt. A vonzás törvényének lényege a gondolat-vágy-hit hármasának együttállása. Leírhatom Neked, hogy hogyan vonzz be egymillió forintot az életedbe, de ha a háromból csak kettő van meg benned, azaz, ha nem tudod elhinni őszintén, ott legbelül, hogy a pénz máris a Tiéd, akkor nem fog jönni. Pontosabban közeledni fog, de mivel úgy gondolod, hogy nem közeledik (mert nem tudod még a kezedbe fogni), ezért csak el fog bizonytalanítani. Ahogy már említettem, szerintem Esther (Abraham) Hicks tanításai állnak messze a legközelebb a vonzás törvényéhez, így óhatatlanul is találkozhatsz majd hasonló okfejtéssel tőlem, mint tőle, tőlük. Ha most azt mondanám Neked, hogy egymillió forinthoz nem kell több energia, mint tíz vagy húszezer forint bevonzásához, azt elhinnéd nekem? Látod? Nem biztos. Pedig valójában így van: a hited kell csak, hogy nagyobb legyen. Csak a hited. A gondolatod, a vágyad ugyanúgy meg lesz hozzá, de gondolom ezt tudod és érted. Olyan összeget akarok tehát megmutatni Neked, amit el tudsz hinni őszintén, ott legbelül, nem számít, életed milyen fázisában legyél is. A vonzás törvényének egy másik fontos alapvetése ugyanis, hogy mindig olyat kezdj el vonzani, amit el tudsz hinni. Ha a dolog, tárgy, személy merészebb a hited szerint, minthogy Te azt megkaphasd, akkor nem is fogod tudni megkapni (pedig semmivel sem kerülne több energiádba).

Természetesen azt is látni kell, hogy csakis olyat tudsz vonzani, amiért lelkesedni is tudsz! Tehát, ha mondjuk húszezer forint nem hoz lázba, akkor próbáld meg 50 vagy 100 ezer forintnak az érzésével: a biztos érzéssel, hogy már most a tiéd és csak annyi a dolgod, hogy érezd belül, hogy zsigerileg vágysz rá.


Kérdezheted, hogy hogyan fogod tudni megnövelni a hited? Erről is szoktam beszélni sokat, de szerintem most az is tökéletes lesz, ha ez a 20.000 forint megjelenik az életedben. El fogod hinni ugyanis, hogy tényleg Te vonzottad, és ha ezt be tudtad vonzani, pontosan ugyanúgy kell egy vagy kettő vagy akárhány nullával több pénzt is bevonzani. Van még két fontos dolog, mielőtt a folyamatra rátérnék: az első, hogy a vágyott dolog nem biztos, hogy úgy jelenik meg az életedben, ahogy elképzeled. A húszezer forint esetén például ne feltétlenül úgy képzeld el, hogy mész az utcán és rá fogsz lépni. Ezer arca lehet a teremtésednek: elengednek Neked egy húszezer forintos büntetést/csekket/bármit, amit egyébként be kéne fizetned, vagy feltűnik valaki az életedben, akinek régen tartoztál, de már el is felejtetted és megadja a tartozást, vagy váratlanul kapsz egy kis fizetés-kiegészítést, mondjuk egy hétvégi segítséged miatt, - és ezt még évekig sorolhatnám. A folyamat lényege: 20.000 forinttal gazdagabb leszel. A másik fontos dolog, ha vonzani akarsz: sose a „tárgyat” keresd, azaz esetünkben sose a 20.000 forintot kezdd el keresni mindenhol, mert nem fogod meglelni. A vonzás törvénye az érzésekről szól. Emlékszel? Akkor láthatod, ha el tudtad hinni.

A kulcs a vonzáshoz a vagyon esetében is: érzéseket keress, ne a pénzt.

Sokan tehát ott buknak el, hogy a vágyott dolgot keresik és nem a vágyott dolog ÉRZÉSÉT. Pedig a titok ebben fekszik: ha rá tudsz hangolódni a vágyott dolog érzésére és megleled benne az örömöd, és ezt az érzést minél tovább fent tudod tartani magadban (teljesen függetlenül attól, hogy az még nincs Nálad, nem tudod megfogni, elkölteni,…), a vágyott dolog meg fog jelenni az életedben. Ez törvény. Ez maga a vonzás törvényének a lényege. Ha a dolgot keresed, nem fogod meglelni. Ha meg akarod határozni részletesen a módját, akkor sem, - mert azzal korlátokat építesz. Te vagy ugyan az életed rendezője, de az Univerzum az, aki a forgatókönyvet írja, - ezt ne feledd. Na, de ezek után lássuk, hogyan alakíthatod életed pontról-pontra, - hiszen ne feledd, hogy ez a folyamat mindenre működik, ez maga a vonzás törvényének a folyamata a gyakorlatban.


Amire vágysz, az a példánk esetében húszezer forint. Kell-e kérned? Nos, a jó hírem az, hogy nem igazán. Azzal, ahogy az életed alapján valami ötletet nyer benned, hogy vágysz rá, azzal már kérted is. Sőt: azzal már a vágyott dolog egyben rendelkezésedre is áll és csak rajtad múlik, hogy fizikai formában is megjelenjen. Tehát: az első lépcső a gondolat – hiszen életed folyamán ez szinte folyamatosan működik benned, ezzel nem is tudsz mit kezdeni, de ezzel nincs is több teendőd. Utána kezdődik a vágy és a hit harmóniája. Gregg Braden szerint, amikor a gondolat és a szív (azaz a vágy) találkozik és összhangba kerül, azzal megtörténik a csoda. Tehát amikor a húszezer forint helyett arra gondolsz, hogy mit kezdesz vele, mire költöd, és mennyire örülsz neki (igen, jelen időben!), - azaz elönt belül a lelkesedés, a vágyakozás érzése és ezzel meg is tudsz elégedni – akkor jársz jó úton. A dolgod ugyanis csakis annyi, hogy ez a jóleső érzést minél sűrűbben keresd önmagadban: az érzését annak, hogy már megvan a vágyott dolog, sőt, az érzését annak, amit ad neked! Ha mondjuk egy belépőjegyet vennél belőle, akkor azokra az érzésekre hangolódj rá, hogy már ott vagy a rendezvényen, a kiállításon,… és lásd magad előtt, érezd részleteiben, együtt a BIZTOS TUDAT okozta örömmel, - annak a biztos tudatával, hogy ez már a Tiéd. Csakis rajtad, az érzéseiden múlik, semmi máson. Mindig a vágyott dolog érzését keresd és tartsd fenn magadban, - függetlenül a jelen körülményektől. Ha nem húszezer, hanem húszmillió forintot kérsz, az is pontosan csak az érzéseiden és a hiteden múlik. A hiteddel kapcsolatban elég, ha az elején annyit teszel, hogy nem vonod kétségbe az egészet, azaz nem állítod meg a vonzást a benned lévő kérdésekkel, amelyek majdnem mindenkiből előjönnek, például: miért én kapnám? Hogyan fogom megkapni? Mikor jön el? Miért működne, mitől? Szóval, ami a hitedet illeti: NE engedd, hogy bármilyen kérdést feltegyél magadban-magadnak! Ennyi bőven elég az elején.


Gondolat-vágy-hit a dolog iránt. Bárki össze tudja hozni.

Érezd át a vágyott dolgot, mintha már átélted volna, s azzal a biztos tudattal tudj örülni neki, hogy semmi, de semmi más dolgod nincs. Ha egy új autót, házat, szeretőt szeretnél, akkor sincs. Át tudod érezni, rá tudsz hangolódni igazán, el tudod hinni, hogy a gondolatod és a vágyad párosával mindent megtettél érte, amit meg lehetett? A ráhangolódásban van egy nagyon komoly segítséged, egy "edződ", aki benned „él” és aki az univerzum egy szelete: a lelked. A lelked, aki sokkal jobban tud lelkesedni minden ötletedért, mint Te magad. Ezért, ha igazán rá akarsz hangolódni bármire, akkor próbáld meg Önmagad és a vágyott dolgot elképzelni a lelked szemszögéből: lásd magad a lelkeddel! A lelkeddel lásd magad: érezd a lelkesedését irántad, ahogy a vágyott dolgot már megkaptad, és használod. Ha úgy tetszik, vizionálj a lelkeden keresztül, hogy ugyanazt az érzést meg tudd kapni. Egy idő után azt fogod érezni, hogy lelked folyamatosan sugározni fogja a dologgal kapcsolatos érzést, így egyre könnyebb lesz ezzel az érzéssel egyre több időt töltened, nem számít, merre vagy, mit csinálsz, - még munka közben is érezni fogod tudni a lelked érzéseit a vágyott dolog és saját magad iránt, a kettő kapcsolatát. Onnan fogod tudni, hogy elérted, hogy egy igazi, zsigeri érzést fogsz érezni a vágyott dologgal kapcsolatban, ami átjár teljesen! Ha ezt fenn tudod tartani utána – akkor már semmi, de semmi más dolgod nincs. Lehet a vágyott dolog akármi: több millió, új állás, új társ vagy szerető, - nem számít. A lényeg az, hogy sose a kérésre koncentrálj, hanem kezd el látni magad a legnagyobb rajongód, a lelked szemével és érezni azt, amit ő érez így irántad. Keresd ezeket az érzéseket, s tudd, hogy ennyi kell a teremtéshez, miközben nem teszel fel magadnak kérdéseket és nem válsz türelmetlenné - és még csak nem is figyelsz a jelen helyzetedre, hiszen azt a múltbéli érzéseiddel teremtetted. Az érzést keresd és légy boldog az érzéssel: ha megelégedsz vele, hamarosan át is éled mindazt, amire ráhangolódtál a lelkeden át. Hangolódj rá, csak az érzést keresd, ne legyél türelmetlen és ne gyengítsd a hited kérdésekkel - csak ennyi a dolgod. Na, fogadunk húszezer forintba? :-) Szívből remélem, hogy sok levelet kapok majd Tőletek!


Összefoglaló a végére:

- hangolódj rá a vágyott dologra, lásd magad a vágyott dolog birtoklásának érzésével a lelkeden keresztül

- ezt a fenti érzést keresd! Sose a vágyott dolgot. Az érzést - és gondolj csak rá annyiszor, ahányszor csak eltölt belülről - tartsd fent az érzést minél tovább

- ezer formában eljöhet hozzád, ezt ne feledd, - ne próbáld meg meghatározni a módját

- csak olyan dolgot kezdj el vonzani, amiben hinni is tudsz, de arra is figyelj, hogy olyan legyen, amiért valóban lelkesedni tudsz!

- sose gyengítsd a hited önmagadnak feltett kérdésekkel (miért, mikor, hogyan,...?)

- és végül sose feledd: az érzés már maga a vonzás. Az érzést keresd és tartsd fenn magadban. És persze az alapszabály: szeress! Ha megérted, hogy a saját életed csak Te magad alakítod és senki más, rá fogsz jönni, hogy nincs miért nem szeretni.


© 2019 by A vonzás törvénye.hu