1. blog: mindig figyelj önmagadra!

A Titok című könyv olvasása után négy éven át tartó utazásra indultam. Ez egy érzelmi út volt elsősorban és hatalmas méretű változásokat indított el bennem, - szó szerint más emberré váltam. Mondanom sem kell, a legtöbb időt talán azzal töltöttem, hogy megtaláljam: mi az, ami segít a vonzásban, ami közelebb visz a vágyott dolgokhoz.


Energia, energia, energia... energia vagy.

El kell fogadnod azt a tényt, hogy - bár fizikai tested van, amit látsz, érzel és megfoghatsz - igazából az nagyon kicsi részed. A legnagyobb részét Önmagadnak úgy találod meg, ha félrevonulsz és csendes helyre akkor, amikor biztosan tudod, hogy senki és semmi nem fog megzavarni. Ahogy hagyod a gondolataidat elcsendesedni, legalábbis megpróbálni félretenni őket, s hagyod abban a csendben a figyelmedet a saját belsődre irányítani (nevezheted a lelkednek, a szívednek, bárminek), meg fogod érezni, hogy van itt valami, ami messze túlmutat a testi létünkön. S ha eleget gyakorolod ennek a kapcsolatnak a kiépítését (fizikai önmagad és nem fizikai önmagad között), akkor arra is rá fogsz jönni, hogy igazából ez a kapcsolat az, ami valójában számít: felülír mindent. Sokáig nem értettem meg én sem igazán, de ahogy haladtam előre a vonzás törvényének tanulmányozásával, mindig ugyanide jutottam vissza, míg végül biztosan tudtam, hogy a teremtés, a világ, amit magunk körül és végső soron magunknak teremtünk, az innen ered. A lelkünkből, a belőle fakadó érzésekből, abból az energiából, amit az érzéseink kisugároznak magunkból. Ez a nem-fizikai énünk, azaz a lelkünk egy hatalmas ajándék és segítség is egyben céljain eléréséhez, a vágyott dolgok megteremtéséhez - és mégis milyen kevesen, de kevesen tudnak csak róla.

Ha meg tudod "találni" a lelked, azaz érezni tudod "azt" ott benned, amit megmagyarázni nehéz, de érezni könnyű, ha meghatódsz, ha szerelmes vagy, ha elérzékenyülsz,... - szóval, ha tudod érezni a lelked, akkor máris megkönnyebbülhetsz: a jó hír az, hogy bármit elérhetsz. Ez a megfoghatatlan, megmagyarázhatatlan "valami" ugyanis a segítség, az "edző" a teremtéshez, a vonzáshoz. Mivel ez az első blog, ne is menj messzebb, csak kezdj el megnyugodni a tudatban: ha érzed a lelked, máris egy teljesen új jövő vár Rád. Most csak annyi a dolgod, hogy ápold ezt a kapcsolatot: minden nap vonulj félre pár percre, vagy akár lefekvés után, vagy ébredés előtt próbáld meg vele, a lelkeddel, a belsőddel látni és érezni a világot. Minden mást is hamarosan megtudhatsz a vonzásról, - csak látogass vissza rendszeresen.

© 2019 by A vonzás törvénye.hu