Hosszú utam során, még sikeres teremtések között is néha úgy éreztem, hogy a vonzás törvénye nem működik, egyszerűen mintha leállt volna egy időre. Nos, ma már tudom az egyik legnagyobb titkot és boldogan osztom meg mindenkivel: ha úgy éreznéd, hogy próbálkozásaid ellenére a vonzás törvénye nem működne, csak változtatnod kell azon az egy valamin, ami meggátolja számodra a jelenlétét.

Önmagadon.

ISMERJ MEG

Azt tartom, hogy mind egyek vagyunk ezen a bolygón. Indulhattunk különböző helyekről, érhettek bennünket teljesen más hatások - sosem késő változtatni sem a gondolatainkon, sem az érzéseinken. Ha pedig így van, akkor nem számít az sem, hogy merre és meddig jutottunk, hiszen a jövőnk csakis a MOST-ban van, a mostani gondolatainkkal és érzéseinkkel teremtjük azt.

Én egy lakótelepről indultam, és természetesen fogalmam sem volt, hogy mi az a teremtés, vagy, hogy hogyan lenne jó élni, - gyerekfejjel általában csak a körülöttünk lévő mintát látjuk és követjük. Mégis, sikerült annyira a jó dolgokra figyelnem többet, hogy 14 évesen már én is részvényekért álltam sorba, pár évre rá meg már kereskedtem velük. Mivel játéknak fogtam fel az egészet, valahogy minden könnyedén jött: nagyszerű embereket ismertem meg és valahogy azzal foglalkoztam, amit szerettem. 21 évesen már egy országos televízió műsor producere voltam, a világ legnagyobb számítógépes játékszoftver gyártójával tárgyaltam Angliában, akik a műsor szponzorai lettek, rá egy évre pedig az USA-ban jártam. Az ezredfordulóra a műsorom mellett olyan munkahelyem is volt, amit sokáig imádtam, olyan emberek között, akiket szintén nagyon szerettem, és mindezt olyan fizetésért, amit még ma is nagyon sokan elfogadnának.

Aztán egyszer csak nem vettem észre, milyen jó nekem, elkezdtem a negatív dolgokat észrevenni és azokkal foglalkozni, - és a dolgok is megváltoztak körülöttem, minden téren. Minden, ami addig könnyedén jött az életembe egyszerűen eltűnt, megváltozott,... Hosszú és érdekes utat jártam be: hiába voltam közgazdász marketinges, nem találtam sem a helyem, sem pedig azt, hogy mi az oka a változásnak. 4 évvel ezelőtt egy érdekes, sorsfordító találkozásom volt, és hatására elolvastam A Titok című könyvet. Azóta a dolgok újra megváltoztak az életemben, megint másképp látom a világot. Amellett, hogy egy globális világcég marketing vezetője vagyok, saját vállalkozásokat építek és kereskedem a new york-i tőzsdén. De a legnagyobb örömöm az, hogy ezt a 4 évnyi változást átadhattam már ismerőseimnek, barátaimnak, s jó látni, hogy hogyan hatottam az életükre, milyen nagy változásokat értek el. Hiszem, hogy Te is közéjük tudsz tartozni. Hiszen, ahogy mondtam az elején: mi mind egyek vagyunk.

Ha kérdésed, véleményed, észrevételed lenne, örömmel veszem leveled és számíthatsz válaszomra.

© 2019 by A vonzás törvénye.hu